Image

DolfijnAgri

DolfijnAgri is ontstaan vanuit een boerenbedrijf. Wij merkten dat toeleveranciers van boerenbedrijven en tuinders lang niet altijd weten wat boeren bezig houdt.

Een praktische, betaalbare oplossing voor problemen waarbij jij als boer of tuinder ontzorgd wordt. Je hebt geen tijd om alles te regelen, je wilt het geregeld hebben. Met deze filosofie werken wij van DolfijnAgri dagelijks voor en samen met boeren door heel Nederland.

DolfijnAgri is specialist op het gebied van ridderzuring bestrijden. Onkruid in het grasland brengt de opbrengst omlaag en zal met ieder seizoen alleen maar erger worden. Op tijd erbij zijn met een duurzame oplossing is dé enige oplossing om een gezond grasland te krijgen en te houden.

DolfijnAgri heeft een bestrijdingsmethode ontwikkeld die effectiever én millieuvriendelijker is dan de gangbare oplossingen. Wij laten u graag onze oplossing zien. Ontvang gratis en vrijblijvend advies en ervaar het resultaat zelf.

Ervaar het zelf

Gratis en vrijblijvend zelf het resultaat zien? Wij komen langs en laten je zien dat onze oplossing 100% effectief is. Voer je gegevens en wij nemen contact met je op.

Bekend van:
Image
Image
Image
Image

Met onze moderne manier van ridderzuring
bestrijden, hebben wij een oplossing gevonden, die voordeliger én milieuvriendelijker is.