Ridderzuring bestrijden

 

Ridderzuring bestrijden is voor veel grasland noodzakelijk. Ridderzuring is een plant met een diepe wortel en grote bladeren. Hiermee is het een van de lastigste vormen van onkruid in het grasland om te bestrijden. Onkruid in het grasland brengt de opbrengst omlaag en breidt altijd uit, waardoor het gras steeds verder in de verdrukking komt. Onkruid zoals ridderzuring bestrijden is altijd winstgevend doordat het opbrengt verhogend is.

De manieren van ridderzuring bestrijden lopen uiteen:

Gangbare methode ridderzuring bestrijden vs DolfijnAgri

De huidige methode is bestrijdingsmiddelen gebruiken over het gehele perceel grasland. Bij een hoge onkruiddruk wordt hiervoor gekozen.

Bij de DolfijnAgri methode van ridderzuring bestrijden wordt plaatsspecifiek gespoten. Hierdoor komen er minder van deze stoffen in de grond. Dit is milieuvriendelijker, duurzamer en het vee zal ook minder van deze stoffen via het gras binnenkrijgen.

Moderne methode ridderzuring bestrijden

Met de moderne methode die DolfijnAgri ontwikkeld heeft is er nog maar een fractie nodig van het bestrijdingsmiddel. Deze wordt met een speciale machine direct op de ridderzuring gespoten. De plant sterft hierdoor af en kan zich niet verder uitzaaien. Deze methode is duurzamer en milieuvriendelijker en het beste voor het dierenwelzijn en het eindproduct.

Er zijn echter meer voordelen aan deze nieuwe manier van werken.

  • Lagere kosten (tot 80% lager!)
  • DolfijnAgri verzorgt het grasland en ontzorgt hiermee (Alles wordt gergeld, geen omkijken naar)
  • De graskwaliteit zal zichtbaar verbeteren

 

Volvelds spuiten

Indien de onkruiddruk te hoog is voor plaatsspecifieke bestrijding, is er de mogelijkheid om dit volvelds toe te dienen. Dit wordt In samenwerking met Loonbedrijf Tamminga uitgevoerd.

Meer info over volvelds spuiten: www.loonbedrijftamminga.nl

Neem contact op

Kortom, met deze moderne manier van ridderzuring bestrijden boeken wij enorme successen en zien het grasland van onze klanten zichtbaar wordt verbeterd tot een dikke, uitstekend groeiende grasmat. Dit in combinatie met het tot 90% omlaag gebrachte bestrijdingsmiddel, biedt een natuur- en diervriendelijke oplossing waar bijzonder veel belangstelling voor is. Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Image
Bekend van:
Image
Image
Image
Image

Bereken jouw voordeel

Wij hebben met onze moderne manier van ridderzuring bestrijding een oplossing gevonden waardoor we veel gevallen duizenden euro's goedkoper zijn. We maken graag vrijblijvend een berekening om te laten zien hoe hoog jouw besparing is.