Ridderzuring bestrijden

 

Ridderzuring bestrijden is voor veel grasland noodzakelijk. Ridderzuring is een plant met een diepe wortel en grote bladeren. Hiermee is het een van de lastigste vormen van onkruid in het grasland om te bestrijden. Onkruid in het grasland brengt de opbrengst omlaag en breidt altijd uit, waardoor het gras steeds verder in de verdrukking komt. Onkruid zoals ridderzuring bestrijden is altijd winstgevend doordat het opbrengt verhogend is.

De manieren van ridderzuring bestrijden lopen uiteen:

Ouderwetse methode ridderzuring bestrijden

De ouderwetse methode is veel gif gebruiken over het gehele grasland. Hierbij wordt het gehele grasland bedenkt met gifstoffen, deze stoffen blijven in de grond en zullen uiteindelijk via het gras ook door het vee gegeten worden. Je kunt je voorstellen dat dit schadelijk is voor milieu, dierenwelzijn en uiteindelijk ook het eindproduct.

 

Moderne methode ridderzuring bestrijden

Met de moderne methode die DolfijnAgri ontwikkeld heeft is er nog maar een fractie nodig van het bestrijdingsmiddel. Deze wordt met een speciale machine direct op de ridderzuring gespoten. De plant sterft hierdoor af en kan zich niet verder uitzaaien. Deze methode is duurzaam, milieuvriendelijk en het beste voor het dierenwelzijn en het eindproduct.

Er zijn echter meer voordelen aan deze nieuwe manier van werken.

  • Lagere kosten (tot 80% lager!)
  • DolfijnAgri verzorgt het grasland en ontzorgt hiermee (Alles wordt gergeld, geen omkijken naar)
  • De graskwaliteit zal zichtbaar verbeteren
  •  

Kortom, met deze moderne manier van ridderzuring bestrijden boeken wij enorme successen en zien het grasland van onze klanten zichtbaar wordt verbeterd tot een dikke, uitstekend groeiende grasmat. Dit in combinatie met het tot 90% omlaag gebrachte bestrijdingsmiddel, biedt een natuur- en diervriendelijke oplossing waar bijzonder veel belangstelling voor is.

Image
Bekend van:
Image
Image
Image
Image

Bereken jouw voordeel

Wij hebben met onze moderne manier van ridderzuring bestrijding een oplossing gevonden waardoor we veel gevallen duizenden euro's goedkoper zijn. We maken graag vrijblijvend een berekening om te laten zien hoe hoog jouw besparing is.