Uitbreiding machinepark met RumboJet 880 – Geautomatiseerde onkruidbestrijding

Dolfijn Agri is koploper in gerichte, plantspecifieke onkruidbestrijding. Ridderzuringbestrijden.nl is een begrip in heel Nederland. Al bij veel agrarische bedrijven hebben we de afgelopen jaren gewerkt aan het grasland onkruidvrij maken. Wij deden dit altijd met onze custom-made quads met spuitlans. De volgende stap hierin de RumboJet 880. Met name voor grote percelen gaat deze machine uitkomst bieden. Een multispectrale camera detecteert het onkruid en de individueel bedienbare sproeiers bespuiten in één bewerking de plant.

RumboJet 880 onkruidbestrijding

De werkbreedte van de machine is 8,80 meter en de installatie bevat 88 sproeiers die individueel en geautomatiseerd aangestuurd worden door de dubbele camera per behuizing. Deze machine brengt een prachtige automatiseringsslag in onze manier van werken zonder dat de principes van onze manier van onkruidbestrijding veranderen. Namelijk:

  • onkruid plantspecifiek bestrijden;
  • omliggend grasland blijft onbespoten;
  • minder onkruid én minder bestrijdingsmiddelen in voer;
  • positieve bijdrage aan diergezondheid.

Boek nu jouw onkruidbestrijding in grasland

Vorig jaar hebben we ons machinepark uitgebreid met meerdere quads en dit jaar hebben wij ter aanvulling de RumboJet 880 voor jouw grasland ter beschikking staan.

Om de capaciteit goed te verdelen, vragen we je nu alvast contact op te nemen. Zo kunnen we een offerte uitbrengen en zoals met de meeste van onze klanten, daarna direct de data vastleggen zodat wij tijdig het onkruid bestrijden. Zoals je je voor kunt stellen en misschien wel gewend bent, wil uiteindelijk iedereen altijd tegelijk. Door nu vast contact op te nemen, ben je er als een van de eerste bij.

Contact opnemen

Bekijk de foto’s

allgau rumbojet 880 geautomatiseerde onkruidbestrijding grasland ridderzuring bestrijden machine rumbojet 880

Meer weten?

Wil je meer weten, een prijs opvragen of beschikbaarheid in jouw regio checken?

Wacht niet langer. Neem nu contact op.